Cafe Sofia

Cafe Sofia päärakennuksen aulassa palvelee ruokailu-, kahvi- ja taukopaikkana Salin ryhmille ja eri tilaisuuksien osanottajille. Katamme Cafe Sofiaan värikkään lounaan, virkistävän välipalan tai kauniin kahvipöydän tilauksenne tunnelman mukaisesti. Aulakahvilassa on 14 asiakaspaikkaa. Viereisessä Salissa on lisätilaa noin 30 henkilölle,  yhden pitkän pöydän voimme kattaa noin 20 henkilölle.

Cafe Sofian aula toimii kahvilan sydämenä ja siellä sijaitsee myös majoittujien vastaanotto.

Hoidamme sovittaessa kaikki tilaisuutennne ruokailut ja välipalat sekä kahvitukset. Pyydä meiltä tarjous, jonka räätälöimme juuri teille sopivaksi.

Cafe Sofia muuntuu kesäkaudella kaikille avoimeksi kesäkahvilaksi ja majoitustilojen vastaanottopisteeksi. Kesällä palvelemme aamusta iltaan matkailijoita, veneilijöitä, ohikulkijoita ja majoittuvia asiakkaitamme. Pistäydy Cafe Sofiaan nauttimaan kesäisiä salaatteja, oman keittiön leivonnaisia tai suosittuja Pentin pizzoja. Juomalistallamme on helmeileviä, tuhteja ja virkistäviä virvoke-, viini- ja olutvaihtoehtoja. Monet tulevat meille nautiskelemaan erikoiskahveista suussasulavien kakkujen tai uunituoreen pullan kera.

 

Cafe Sofian aulassa toimii

  • Aamiais-, lounas-, ruokailu-, ja välipalapiste
  • Kassa ja leivonnaisvitriini sekä juomien osto
  • Majoittujien vastaanotto
  • Asiakaspaikkoja noin 8 henkilölle
  • Viereisessä Salissa lisäksi noin 30 asiakaspaikkaa, yhteen pitkään pöytään katettuna 20 asiakaspaikkaa