Huoneet ja tilat

Huoneet ja huoneistot

Villa Sofia

Villa Sofia -päärakennuksessa on kaksi viihtyisää huonetta. Molemmissa huoneissa on oma wc ja suihku. Sisäänkäynti tapahtuu ulkokautta talon päädystäja sisäänkäynnin aulassa on myös pieni keittiö, joka on vapaasti kummankin huoneen käytössä. Molemmille huoneille on omat jääkaapit keittiössä.

Villa Saga

Pihapiirin uudessa Villa Sagassa on kaksi huoneistoa ja yksi huone, joka soveltuu myös liikuntarajoitteisille. Huoneistot sopivat hyvin perheen tai ystäväporukan pidempäänkin majoittumiseen, koska niissä on oma keittonurkkaus ja kaksi erillistä huonetta. Kaikissa Villa Sagan huoneistoissa ja huoneessa on ilmastointi/jäähdytys.

Katso majoitushinnat täältä.

Lemmikkien majoituksesta pyydämme sopimaan kanssamme ennakkoon. Lisämaksu on 30€/lemmikkieläin.

Huonevaraukset myös täältä: BOOKING.COM

Muut vuokrattavat tilat

Juhliin ja ruokailuihin, kokouksiin ja koulutuksiin

Päärakennuksessa, Villa Sofiassa, on valoisa Sali, johon mahtuu maksimissaan 30 henkeä pitämään kokousta, oppimaan, juhlimaan, ruokailemaan  tai vaikkapa joogaamaan. Katamme ja kalustamme Salin tarpeidenne mukaisesti.

Jurtta sijaitsee tontin korkeimmalla kohdalla ja sieltä on merinäkymät kahteen ilmansuuntaan. Jurtan terassilla on tunnelmallinen tulipaikka. Jurtta sopii hyvin ryhmien kokoontumiseen tai pienen porukan yöpymiseen. Pinta-alaltaan tila on ympyrän mallinen, noin 20 neliömetriä, ja se on vuorattu sisäpuolelta villakankaalla. Talvella lämpöä tilaan tuo kamiina.

Saunat ja ulkoporeamme

Villa Saga -uudisrakennuksessa käytettävissänne on hetivalmis-sauna, kylpyhuone, pieni pukuhuone, näkösuojattu ulkopatio ja ulkoporeamme. Pilvettöminä pimeinä iltoina voit loikoilla lämpimässä ulkoporealtaassa ja ihailla Linnunradan tähtiä.

Kammisavusaunamme Louhi on aivan erityinen kokemus perinteisen savusaunan ystäville.

Lisätilaa lähellä

Wallhalla sijaitsee Villa Sofiaa vastapäätä ja tarjoaa vuokrattavaksi noin 100 neliömetrin salitilaa isommille ryhmille. Kysy meiltä lisätietoja.