Koulutukset ja retriitit

Villa Sofia on ihanteellinen paikka järjestää eri aiheisia koulutuksia ja retriittejä. Tilamme ovat vain teidän käytössänne ja räätälöimme juuri teidän tarpeisiinne sopivat puitteet. Henkilökuntamme huolehtii viihtyvyydestänne koko tilaisuutenne ajan.

Ympärillä on ihastuttava luonto – sekä merta että metsää – ja jylhiä kallioita. Retriittiin tai koulutukseen voi sisällyttää esim. retken läheisen Elisaaren satumaiseen tammimetsään tai saaristoristeilyn venetaksilla. Talvi-iltoina voi tuntea käsin kosketeltavan hiljaisuuden ja aistia ympärillään äärettömän tähtitaivaan.

Valmistamme omassa keittiössämme herkulliset lakto-ovo kasvisruuat. Kaikki ruokamme ovat laktoosittomia ja valmistamme ne tarvittaessa myös vegaanisena tai gluteenittomana. Voitte halutessanne tilata myös juhlaillallisen. Suosimme lähituottajien raaka-aineita sesongin mukaan.

Saunaelämykset liittyvät myös Villa Sofian retriitteihin ja koulutuksiin. Voitte nauttia savusaunamme pehmeistä löylyistä tai hetivalmis-saunasta, jonka yhteydessä on myös terassi ja ulkoporeamme. Oma uimalaiturimme on kävelymatkan päässä.

Yksi suosituimmista koulutus- ja/tai retriittipaketeistamme sisältää ryhmätilat sopimuksen mukaan, 2 yön majoituksen, 2 aamiaista, 2 lounasta, 2 päivällistä, 1 iltapäiväkahvit sekä yhden saunomiskerran hetivalmis-saunassamme Villa Sagassa. Pyydä meiltä juuri sinun ryhmällesi sopiva tarjous!