Rum och Lägenheter

Rum och Lägenheter

Villa Sofia

I Villa Sofias huvudbyggnad finns två trivsamma rum. Bägge rummena har egen wc och dusch. Ingången sker via husets ända och i samband med ingången finns ett litet kök som är i båda rummens användning. Båda rummen har eget kylskåp.

Villa Saga

På gårdstomten i nybygget Villa Saga finns två lägenheter och ett rum som också passar rörelseförhindrade. Lägenheterna passar såväl för familjer som vängruppers långvariga ikvartering för de har en egen kokvrå och två separata rum. Alla rum i Villa Saga har luftkonditionering. 

Se inkvarteringspriser här.

Sällskapsdjur tillåtna efter förhandsöverenskommelse. Tilläggsavgift 30€ per sällskapsdjur.

Andra utrymmen för uthyrning

För fest och måltid, möten och undervisning

I huvudbyggnadenVilla Sofia finns en ljusfylld Sal som rymmer högst 30 personer för möten, skolning, fest, måltid och till exempel yoga.Vi dukar och inreder Salen efter behov.

Jurtan hittar man på tomtens högsta punkt varifrån man har havsutsikt i två vädersträck. På jurtans terass finns en mysig lägerbålsplats. Jurtan passar bra för gruppmöten och som övernattning för en mindre grupp. Den runda ytarealen på jurtan är ca 20 kvadrat och den är fodrad inifrån med ylletyg. På vintern uppvärms jurtan med en kamin.

Bastun och jacuzzin

I Villa Sagas nybyggnad finns en genastfärdig bastu, badrum, litet omklädningsrum och synskyddad patio med utomhusjacuzzi. Under molnfria nätter kan man från det varma badet beundra vintergatans stjärnhimmel.

Rökbastun Louhi är en säregen upplevelse för vänner av den traditionella bastun.

Tilläggsutrymmen i närheten

Byggnade Walhalla finns mittemot Villa Sofia och erbjuder utrymme ca 100 kvadrat salutrymme för större grupper. Tilläggsuppgifter genom förfrågning.