Villa Sofia

Monipuolinen majatalo Barösundin merellisissä maisemissa

Nostalginen lossimatka salmen yli Villa Sofiaan tuo merituulen kosketuksen poskillesi ja voit jättää kiireet taaksesi saapuessasi pieneen saaristolaiskyläämme. Villa Sofia on entinen, alunperin vuonna 1925 rakennettu saariston kyläkoulu, jonka kodikkaissa tiloissa majoitutaan, herkutellaan ja järjestetään myös erilaisia kursseja, retriittejä, juhlia, kokouksia, saunailtoja ja muita tilaisuuksia ympäri vuoden. Meiltä saat myös ideoita aktiviteetteihin ja ohjelmiin.

Villa Sofia on remontoitu ekologisia periaatteita ja vanhaa kunnioittaen. Päätalossa on juhla- ja kokoustiloja, Pihapiirissä on viihtyisä uudisrakennus Lilla Sofia ja molemmissa taloissa on majoitustiloja. Nuku hyvin ja nauti tunnelmallisen Cafe Sofia tilausravintolan tai kesäkahvilan palveluista.

Makoisat löylyt lämmittävät kammisavusauna Louhessa, josta kipaiset alas merenrantaan uimalaiturille. Uudisrakennus Lilla Sofian sähkösauna ja ulkoporeamme sopivat pariskunnille, perheille ja ryhmille leppoisiin kylpyhetkiiin.

Kivaa tekemistä ja näkemistä

Tarjoamme monia hyviä vinkkejä siitä, miten voitte viettää mielenkiintoisia päiviä lähiympäristössä. Täällä voi mm. samoilla Elisaaren satumaisessa tammimetsässä, nauttia lounasta Tammisaaren idyllisessä puukaupungissa, tutustua Fiskarsin mielenkiintoiseen taiteilijayhteisöön tai kuunnella kertomuksia Mustion linnan kummituksista. Lähellä on kaunis Fagervikin ruukki ja monia ihania uimapaikkoja. Paikalliselta taksiveneilijältä tilata retken lähisaaristoon. Tervetuloa nauttimaan ihanista kesäpäivistä kauniiseen Inkoon saaristoon.

Villa Sofia sijaitsee sopivan matkan päässä:

– noin 70 km Helsingistä länteen
– 88 km Helsinki-Vantaan lentokentältä
– Inkoon kirkonkylän linja-autoasemalle on matkaa 22 km
–  Karjaan juna-asemalle 24 km
– Lossi (ilmainen) kulkee ympäri vuoden tämän aikataulun mukaisesti

Tervetuloa meille kokemaan saariston lumoa ja tunnelmaa!